Afbeelding
Foto:

Open dag bij Polikliniek Proktovar op 3 november

HENGELO - Proktovar, de kliniek waar u terecht kunt voor de behandeling van spataderen en aandoeningen van de endeldarm, houdt op 3 november van 11:00 tot 14:00 open dag. Op deze dag kan er kennis worden gemaakt met het aanbod van de kliniek doormiddel van een divers programma en uitleg van specialisten.

Met ruim 30 jaar ervaring en een groot aantal behandelingen op de teller mag Louis Wetzels zich met recht specialist in flebologie en met name proktologie noemen. Aandoeningen van de endeldarm en spataderen kennen voor hem geen geheimen. Bij zijn Polikliniek Proktovar staat een kwalitatief hoog aanbod centraal in tegenstelling tot de lage drempel. Bij Proktovar vindt men het namelijk erg belangrijk dat de patiƫnt zich zoveel mogelijk op zijn of haar gemak voelt. Een persoonlijke benadering is dan ook wat de kliniek kenmerkt.

Open dag
Deze lage drempel kunt u ervaren tijdens de open dag op 3 november. Op deze dag zullen er diverse specialisten aanwezig zijn die u geheel vrijblijvend van informatie kunnen voorzien. Ook wordt er een gratis microconsult aangeboden waarbij er een echo van de benen kan worden gemaakt. Daarnaast is er een actie voor het laten wegspuiten van de kleine adertjes op de benen, ook wel sclerotherapie genoemd. Mary Springer, de expert op het gebied van therapeutische kousen en Mamma Care, zal aanwezig zijn voor advies en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Ook zal Peter Grob van ITEC Medical aanwezig zijn om uitleg te geven over de door hun ontwikkelde behandeling voor de tenniselleboog die bij Proktovar wordt uitgevoerd. De kinderen hoeven zich daarnaast niet te vervelen, want ook aan kindervermaak is gedacht.

Kom langs
Kennismaken met het aanbod van Proktovar en de lage drempel zelf ervaren? Kom dan langs op 3 november aan de Demmersweg 66 in Hengelo en laat u informeren.

Afbeelding