Afbeelding
Foto: Producten er mooi uithalen, daar plaatje van maken

Is uw auto klaar voor de winter?

ENSCHEDE - De dagen worden korter en voor u het weet, gaan 's ochtends de winterjas aan de en de sjaal al weer om. En net zoals u uzelf voorbereid op de kou, kan ook uw auto wel enige voorbereiding gebruiken. TWIMVA helpt u op weg.

In de winter kan uw auto het zwaar te verduren hebben. Zowel voor de levensduur van uw auto als voor uw veiligheid is het dan ook aan te raden om uw auto hierop voor te bereiden.

Voorbereiding
Voor de winter zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen wel op zijn plek als het om uw auto gaat. Zo kan u beginnen met de ruitensproeiervloeistof bij te vullen met een antivriesvariant. Om te zorgen dat u 's ochtends minder hoeft te krabben, kunt u de voorruit afdekken met een raamdeken. Daarnaast is het belangrijk de rubbers van de deuren schoon te maken en in te smeren met een rubber stick om te voorkomen dat deze bevriezen en scheuren en dat uw autodeur vastvriest. Bij sneeuw is het zaak deze van uw auto te verwijderen. Bij Twimva vindt u hiervoor diverse sneeuwborstels en sneeuwscheppen. Daarnaast is strooizout nog een factor, dit kan uw auto beschadigen. Het is dan ook aan te raden uw auto voor de winter in de wax te zetten. Bij Twimva vindt u wat u nodig heeft tegen de scherpste tarieven. Zo vindt u er nu de rubber stick voor slechts €4,50 en slotontdooier voor €3,50.

Kom langs
Advies nodig? Kom eens langs bij Twimva aan Het Poolman 11 in Enschede of aan de Twentepoort West 25 in Almelo.