Afbeelding
Foto:

Herfst!!

Het is weer herfst in Nederland, een goede reden om uw auto eens een volledige was- en poetsbeurt te geven. Naast de wasstraat kunt u ook gebruik maken van de glansstraat en het indoor stofzuigerplein. Dus ook met slecht weer kunt u toch met een dak boven uw hoofd uw auto volledig 'herfstproof' maken.

Autowassen terwijl het regent, zinloos? Absoluut niet! Het wassen met regen heeft juist grote voordelen. Het vuil wordt door de regen losgeweekt waardoor tijdens het bezoek aan de wasstraat uw auto tot in de poriƫn van de lak wordt gereinigd. Wanneer het dagen na het wassen nog flink blijft doorregenen is het goed om te weten dat als u voor de optie Perfect Protect kiest, uw auto dagen en weken na het wassen nog goed beschermt is tegen alle weersomstandigheden.

Glansstraat
Na het wassen kunt u gebruik maken van de unieke glansstraat van Perfect Carwash Enschede. Naast de reguliere wasstraat waarbij uw auto schoon wordt en voorzien is van eventuele Perfect Protect, Polish en/of Wax kunt u uw voertuig showroom glanzend laten maken! Niet alleen het glimmen maar ook de synthetische laag welke wij aanbrengen zorgt voor een antistatisch effect en zorgt voor een super glad oppervlak. Dit zorgt ervoor dat een auto langer beschermd blijft tegen hardnekkig vuil en gekke invloeden van buitenaf.

Winterwasweken
Van maandag 12 november tot en met zondag 2 december zijn de Winterwasweken. U profiteert van hoge kortingen op onze wasstraat en glansstraat. Na het autowassen ook gratis ruitensproeier vloeistof -22C bijvullen (tot een maximum van 5 liter). Meer informatie over deze actie vindt u op onze website. Kijk ook op: www.perfectcarwash.nl