Afbeelding
Foto:

De nieuwe Kia ProCeed is een schot in de roos

HENGELO - Kia kondigde afgelopen maand de nieuwe Kia ProCeed aan; het gaat om een productieversie van de eerder goed ontvangen ProCeed Concept, ontworpen door het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt.

De ProCeed is geïnspireerd op het concept van de 'shooting brake', waarbij de coupé-achtige doorlopende daklijn hem een mooi sportief uiterlijk geeft. Het koppelt de grotere ruimte en veelzijdigheid van een stationwagen met een opvallend design. De ProCeed heeft een riante bagageruimte van 594 liter.

Europees succes
Kia zet ook sterk in op de Europese automobilist; met de keuze voor een middelgrote gezinsauto, gebouwd naar de hoogste productiestandaard en gericht op de Europese wegen. Natuurlijk profiteert u als koper van Kia's gebruikelijke 7 jaar / 150.000 kilometer garantie. De Ceed-lijn mag met recht een verkoopsucces genoemd worden; 1,3 miljoen Ceed-modellen zijn sinds 2006 verkocht in Europa. De ProCeed is dan ook een sterke toevoeging aan de modellenreeks.

Verkoop
De prijzen van de nieuwe Kia ProCeed zijn op dit moment nog niet bekend. De productie van de ProCeed begint in november. De eerste auto's zullen dan in het eerste kwartaal van 2019 geleverd worden. Autobedrijf Van Mossel Kia laat u dan natuurlijk graag kennismaken. Van Mossel Kia is gevestigd aan de Höltersweg 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/kia