Afbeelding
Foto:

Activiteiten Studio15

ALMELO - Op zondag 18 november om 14.00 uur zal de zaal Studio15 omgetoverd worden tot een dans arena voor de Dance Unites Competition; Choreo battle. Een evenement dat helemaal in het teken staat van dans. Op donderdag 8 november vindt om 19.30 uur Pass the Mic plaats bij Studio15.

Tijdens de Dance Unites Competition; Choreo battle zijn alle dansstijlen welkom. De focus ligt op de choreografie en je kunt je inschrijven als crew, duo of solo. Een professionele jury onder leiding van Sabina Mehic en Anne Beumer zal de acts beoordelen.

Pass the Mic
Wegens groot succes is er op donderdag 8 november een tweede editie van dit evenement. Jonge kunstenaars op het gebied van Rap en Spoken Word laten zien wat ze in huis hebben.Tim Beumers zal de deelnemers beoordelen. Er zijn 2 categorie├źn, Rap en Spoken Word. Per categorie wordt er een winnaar uitgeroepen. De winnaars gaan door naar de finale tijdens de Studio15 Award, waar zij kans op een sponsordeal ter waarde van 250 euro.

Inschrijven
Voor de Dance Unites Competition; Choreo battle kun je je gratis inschrijven tot 12 november. Meer informatie staat op de website: https://studio15almelo.nl/aanbod/. Aanmelden voor Pass the Mic kan via haris@studio15.nl. Meer informatie over Pass the Mic staat op de website: https://studio15almelo.nl/aanbod/pass-the-mic/.