Afbeelding
Foto:

Fiat 500C Spiaggina '58

NIJVERDAL - De Fiat 500 Jolly Spiaggina is 60 jaar geleden, in 1958, voor het eerst op de markt gekomen en dat wordt gevierd door Fiat. Speciaal ter gelegenheid van het 60 jarig-bestaan is er een jubileum editie op de markt gebracht: Fiat 500C Spiaggina '58.

De verwijzing naar het jubileum zit niet alleen in de naam. Het aantal dat van dit type wereldwijd geproduceerd wordt, 1958 stuks, verwijst naar het jaartal dat de Fiat 500 Jolly Spiaggina werd geboren.

Uiterlijk
Is het feit dat het een speciale uitgave in beperkte oplage is de enige reden om te kiezen voor de Fiat 500C Spiaggina '58? Nee, zeer zeker niet. Deze Fiat is uitzonderlijk mooi en opvallend vormgegeven. Door de lichtblauwe kleur, Azzurro Volare, is de auto een opvallende verschijning in het straatbeeld. Tevens is de auto voorzien van speciale Vintage 16" Lichtmetalen velgen en Spaiggina design elementen. Verder is de auto afgewerkt met een witte bies, verchroomde elementen, zoals de buitenspiegels en een beige softtop. Het interieur van de Fiat 500C Spiaggina '58 heeft een hoogwaardige afwerking en is qua kleur perfect afgestemd op de buitenkant van de auto.

Specificatie & Opties
De Fiat 500C Spiaggina '58 is voorzien van een TwinAir Turbo benzinemotor met 80pk. Er zijn natuurlijk ook de nodige opties aanwezig zoals onder andere: Uconnect 7" Navigatie/Bluetooth/DAB+/AUX/USB, Apple Carplay,, Automatisch geregelde airconditioning, Cruise control, Speed limiter, Regensensor, 7" TFT-scherm en Parkeersensoren achter.

Maak kennis
Autobedrijf Aaltink in Nijverdal geeft u graag passend advies over deze en de vele andere Fiat 500 modellen. Kom langs aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal of kijk op: www.autoaaltink.nl