Afbeelding
Foto:

Garant Vloeren: dé vloerenspecialist uit Twente

TWENTE - Het aanschaffen van een nieuwe vloer is een aardige uitgave. De keuze voor een vakkundig bedrijf is dan belangrijk. Bij Garant Vloeren mag u rekenen op een professioneel resultaat tegen competitieve prijzen.

Garant Vloeren heeft ruim twintig jaar ervaring, waardoor ze een solide basis hebben als vakspecialist in het leggen van parket, laminaat en houten vloeren. Garant vloeren heeft als motto: "Niet de goodkoopste willen zijn", aldus oprichter en eigenaar Maurice Harmsen. "Wij willen kwaliteit leveren." De kracht van Garant Vloeren zit in het leveren van het totaalpakket. Zo nemen zij u graag alle zorgen uit handen. "Het begint met het stellen van de juiste vragen als bedrijf. Vaak worden mensen hier al teleurgesteld door verkeerd advies van derden." Zo geeft menig bouwmarkt vaak verkeerde adviezen, waardoor het eindresultaat niet naar verwachting is.

Goede basis
Garant vloeren werkt vanuit de basis; ze bieden een breed assortiment vloeren aan via de website, maar naar wens kunnen zij ook iets anders naar uw exacte smaak leveren. Ook wanneer u elders al iets gezien hebt kan Garant Vloeren u een passende aanbieding doen. Vervolgens regelt uw vaste contactpersoon de levering en het leggen van de vloer. Daarnaast biedt Garant Vloeren diverse andere diensten aan, o.a. het schuren van parket, traprenovatie tot aan het egaliseren en PVC plakken. Kijk voor meer informatie op de website: www.garantvloeren.nl voor meer informatie.