Afbeelding
Foto:

Televisieproject 'Thuis voor de buis, Heimatsender'

ALMELO - De organisatie wil de goede oude huiselijkheid terugbrengen. Het doel is uitwisseling tussen Nederlandse en Duitse kunstenaars en muzikanten en de vraag wat grensoverschrijdende kunst tegenwoordig nog betekent.

Tijdens twee live televisie momenten komen artiesten, kunstenaars en televisiepubliek met elkaar in contact en zullen zij onderdeel zijn van een kunstuitzending.

Uitzending
De uitzendingen zijn live te volgen op het Art Flow Channel op YouTube en op Facebook. De opgenomen beelden worden in 2019 gebruikt bij het volgende Art Flow lichtkunst evenement in de Euregio. De inhoud van beide uitzendingen bestaat uit optredens van muzikanten, analoge- en digitale workshops, projecties en interviews met betrokkenen.

Samenwerking
Het televisieproject is een samenwerking tussen stichting Nieuwe Twentse Kunst, stichting Paco Plumtrek uit Almelo, het Rundfunkmuseum in Havixbeck en het M44 Meeting Center in Münster. Doel is om een platform voor internationale kunst en culturele samenwerking te creëren.

Informatie
Mensen, die de uitzendingen willen bijwonen kunnen zich melden als "televisie publiek". Er is beperkt plek en reserveren is nodig. Voor meer informatie: www.artflow.events of aanmelden op stichtingntk@gmail.com

Zaterdag 10 november 2018 van 19.00 tot 0.00 uur aan de Kolkschool, Kolkstraat ingang Paco Plumtrek, Almelo

Zondag 25 november 2018 van 14.00 tot 20.00 uur aan de M44, Johann-Krane-Weg 44, 48149, Munster