Afbeelding
Foto:

Dope&Mean treden op bij Podium Paco Plumtrek

ALMELO - De jonge Almelose band Dope&Mean staat op zaterdag 20 november op het podium van Paco Plumtrek. De band is de nieuwe aanwinst in muzikaal Almelo en barst van het talent! Ze brengen frisse urban jazz muziek met een flinke dosis funk.

De bandleden van Dope&Mean; Sofie Timmerij, Ciska de Smit en Jan-Willem Tigchelaar hebben allen al de benodigde podiumervaring. Nu treden ze samen op in deze nieuwe samenstelling en voorzien het publiek van funky urban-jazz muziek. De band onderscheidt zich door alle songs samen te schrijven waardoor te gezamenlijk de nodige funk en soul toevoegen en een lekkere groove weten toe te voegen. De band zit vol dopamine!

Jamsessie na de show
Dope&Mean brengt een unieke show, met naderhand een jamsessie. De bandleden geloven in directe expressie, daar hoort een jamsessie na de show bij. Op 20 november zullen ze het podium in Paco Plumtrek delen met de bevriende band Three Equals Four. Deze garagerock/grungeband zal die avond een half-akoestische set ten gehore brengen aan het aanwezige publiek.

Locatie
Podium Paco Plumtrek vind je aan de achterkant van de Oude Kolkschool aan de Bornerbroeksestraat 19. Volg daarvoor de ingang Zwanenbelt, linkerdeur door en dan de trap omhoog. Het reserveren van kaarten is aan te raden en kan via www.pacoplumtrek.nl voor 5,- euro per persoon.