Afbeelding
Foto:

Cabaret try-outs in het Brookshoes met TRYO

ALMELO - Theater Hof 88 trapt op vrijdag 19 oktober weer af met een nieuwe editie van TRYO: een avond voor cabaretiers om te try-outen in het Brookshoes in Bornerbroek.

Het recept is simpel: elke cabaretier krijgt 30 minuten de tijd om het publiek voor zich te winnen en zijn of haar nieuwste materiaal uit te proberen. Voor het publiek is dit een avondvullend programma met kleine stukjes uit verschillende shows van diverse cabaretiers. Alle deelnemende cabaretiers kiezen een klein stuk uit hun avondvullende programma om tijdens TRYO te proberen op het aanwezige publiek. Voor deze editie van TRYO is er een veelbelovende groep cabaretiers uitgekozen die de avond samen zullen vullen met humor en interessante anekdotes. Op 19 oktober kunnen we genieten van Klaas Prins, Farbod Frappant en Ruud Smulders

Klaas Prins brengt energieke humor met absurde wendingen. Hij won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma's als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was te zien bij Hufterproef en als presentator bij Humor TV.

Farbod 'Frappant' Moghaddam is een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijs winnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament, vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar.

Ruud Smulders is comedian bij Comedyhuis, columnist bij 538 en blonde jongen bij cabaretgroep 'De Blonde Jongens en Tim', waarmee hij de publieksprijs op de 28ste editie van het Groninger Studenten Cabaret festival won. Ruud Smulders was op televisie te zien bij o.a. bij Alpacas, 101Comedy en Hufterproef.

Aanwezig zijn bij TRYO kan voor 13,75 euro per persoon. Ga voor de kaartverkoop naar www.hof88.nl, mail naar info@hof88.nl of bel tijdens kantooruren naar (0546) 850264. Kaartverkoop kan ook aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling.