Afbeelding
Foto:

Unieke Duitse bijdrage Frans Bauer op Schlager Symphonica

ENSCHEDE - Toen Frans Bauer hoorde, dat op Schlager Symphonica Nederlands en Duits gezongen werd, was hij helemaal overtuigd. 'Zingen met een groot orkest is geweldig; dat heb ik natuurlijk al vaker gedaan.' vertelt Frans Bauer nuchter en dan vervolgt hij enthousiast. 'Maar het grote Schlager Symphonica Show Orkest geeft mij de kans ook wat Duitse liedjes te zingen. Fantastisch!'.

Frans Bauer heeft ook, heel succesvol, albums in Duitsland uitgebracht, maar de tijd ontbreekt hem om ook daar volop te gaan optreden. 'Ik ben zo blij met Schlager Symphonica; mijn Duitse liedjes zingen in Nederland; dat is toch lachen.' glundert Nederlands grootste volkszanger Frans Bauer. Het Schlager Symphonica Show Orkest kent meer dan 20 topmusici en ze komen bijna allemaal uit Twente. 'Heerlijk Twents 'kuier'n tuss'ndeur' en samen grote internationale schlagerhits voorbereiden. Hoe mooi is dat!, aldus orkestleider Jos Pijnappel, die ook al betrokken was bij het 'Stork' spektakel In Hengelo.

Duitse Sterren
Olaf van Die Flippers zal de beroemde Flippers hits zingen en alle grote Schlagerhits van 'Festival der Liebe' tot ' Du', van 'Atemlos' tot 'Rechtop in de wind' komen voorbij in de 3 uur durende show. De 'twentse' Marga Bult zal de show presenteren en natuurlijk ook haar grote Eurovisie Songfestival hit zingen met het Schlager Symphonica Show Orkest. Ze zal ook haar Songfestival collega's van Die Gruppe Wind presenteren met 'Lass die Sonne in dein Hetz'. Dennie Christian mag en zal niet ontbreken. Ook de nieuwe ster Otto Lagerfett is er; net als Andreas Weisz, Laredo, Spang!!, Evert Wolters en het jonge talent Jessy. Het prachtige koor van het Schlager Symphonica Show Orkest zal het publiek massaal laten meezingen.

Schlager Symphonica
Schlager Symphonica is op zaterdag 10 november 2018 in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe. Kaarten zijn inmiddels te koop. Een All Inclusive kaart, ticket-drank-snack, kost 45 euro. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop van het leuke Schlager Symphonica op: www.Schlagersymphonica.nl