Afbeelding
Foto:

Let's celebrate!
Eringa Mode bestaat 45 jaar

ALMELO - Eringa Mode is reeds 45 jaar een begrip in Almelo en omstreken. Het is dé damesmode speciaalzaak waar drie generaties kunnen slagen. Dankzij de aanwezige expertise, ervaren de klanten een op maat gesneden advies in een persoonlijke ambiance. Mede dankzij de jarenlange ervaring weet het team van Eringa Mode u, middels een klantgerichte en persoonlijke benadering, een up-to-date en vooral eerlijk mode advies te geven.

Een bezoek aan Eringa Mode geeft u dat fijne gevoel waar u als klant recht op heeft. U vindt er de kleding die bij u past en waarin u kunt stralen. Met hun actuele en ruime aanbod zorgen zij dat u, ongeacht het seizoen, de kleding vindt die het beste bij uw persoonlijkheid past. U treft er een ruime keuze qua assortiment, omdat men werkt met merken die frequent nieuwe collecties aanbieden. Hierdoor innoveert Eringa Mode dus ook voortdurend. Met merken als Studio Anneloes, Liu Jo, Jane Lushka, OPUS, Geisha, Expresso, 10Days, Kyra&Ko, Cambio, Zerres, Gardeur, Brax, Claudia Sträter, Josephine&Co, Frank Walder, Creenstone, Beaumont, Just White, Rabe, Golle Haug weet Eringa Mode zich niet alleen te profileren binnen de Almelose mode wereld, maar ook ver daarbuiten. Het assortiment dat Eringa Mode haar klanten biedt, is geschikt voor drie generaties aldus eigenaresse Ingrid Rijssemus.

Mooie belevenis
Sinds Ingrid Rijssemus begin 2016 Eringa Mode over nam, timmert deze bevlogen jonge onderneemster flink aan de weg. Natuurlijk is Ingrid bij de overname, van één van de meest gerenommeerde modezaken van Almelo en omstreken, niet over één nacht ijs gegaan. Met trots meldt Ingrid dan ook dat het haar doel was om deze zaak, voort te zetten met haar eigen persoonlijke stijl. U kunt er genieten van de laatste mooie, kwalitatief hoogstaande dames mode. Omdat winkelen bij Eringa Mode een belevenis hoort te zijn voor zowel de klant als hun partner staat de koffietafel uiteraard altijd klaar. Gezelligheid, warmte en persoonlijkheid staan bij Eringa Mode centraal. Een modezaak die net dat beetje extra biedt. Zoals een ieder inmiddels gewend is van Eringa Mode zijn er met regelmaat leuke acties. Zo is er van 11 t/m 20 oktober a.s. wederom een geweldige actie in de winkel.

Kom langs
Eringa Mode is gevestigd aan de Oranjestraat 28 in Almelo. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.eringamode.nl