Afbeelding
Foto:

Vakmanschap en service bij Dijkhuis Tapijt én meer

ALMELO - In 1986 begon binnenhuis architect Ben Dijkhuis met zijn zaak in interieuraankleding en festonneren, aan de Ootmarsumsestraat en sinds januari 2005 is Dijkhuis Tapijt gevestigd aan Het Slot 12 in Almelo.

De zaak is gespecialiseerd in vloerbedekkingen als tapijt, laminaat en PVC en het festonneren van vloerkleden. Maar ook raambekleding zoals gordijnen, plissés, duettes en jaloezieën. In het eigen atelier worden gordijnen op maat vervaardigd en worden vloerkleden gefestonneerd (omranden van vloerkleden). De specialisten van Dijkhuis komen bij u thuis opmeten en geven tegelijkertijd deskundig advies over de kleur en inrichting van uw interieur om het tot een sfeervol geheel te maken. De deskundige stoffeerders dragen zorg voor het leggen van de vloerbedekking of het ophangen van de raambekleding.

Goed advies
Naast het inrichten van uw woning wordt er ook advies gegeven. Door deze meerwaarde hebben ze vaak net een iets andere kijk op uw woning. Dit kan op het gebied van kleur zijn, maar ook op technisch aspect. In de showroom vindt u een ruim assortiment. Sinds begin 2018 is de zoon van Ben Dijkhuis, Berry Dijkhuis, ook actief in de zaak. Hij richt zich naast de dagelijkse gang van zaken in de winkel met name op het ondernemerschap van nu. Zo werken ze tegenwoordig onder de naam Dijkhuis Wonen, want Dijkhuis is veel meer dan tapijt en festonneren alleen én is de website vernieuwd en uitgebreid. Naast de website wordt er veel gebruik gemaakt van social media zoals Facebook, Pinterest en Instagram om h n nieuwste producten te presenteren. Tevens is er een dochteronderneming ontwikkeld in de vorm van een webshop, genaamd "HetDesignhuys.nl". Een fysieke winkel én webshop, een unieke combinatie in deze sector. "Zo bereiken we ook de jongere doelgroep die helemaal thuis zijn in het bestellen van producten op internet, denk hierbij aan luxe kleden, pvc en laminaat. En dat tegen de scherpste prijs, aldus Berry Dijkhuis" Voor hoogwaardige producten, deskundig advies en vrijblijvende offertes bent u hier aan het juiste adres. Kortom, hier vindt u alles onder 1 dak!

Kom langs
Voor meer informatie kunt u terecht op de locatie aan het Slot 12 in Almelo of op de website www.dijkhuistapijt.nl of via de webshop www.hetdesignhuys.nl. Kom langs voor een eerlijk advies en ervaar dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, de koffie staat klaar