Afbeelding
Foto:

Veel te beleven bij Kijk & Doe in herfstvakantie

ALMELO - Creatief atelier Kijk & Doen organiseert in de herfstvakantie weer volop creatieve activiteiten voor jong en oud.

Op zaterdag 20 oktober zal er een ouder-kind workshop zijn. Kom samen met je (klein) kind oppaskind / petekind de vakantie inluiden met deze heerlijke schilderworkshop. Samen kom je een prachtig kunstwerk maken op een schilders doek van 40 x 50 cm. Voor kinderen vanaf 2 jaar. De kosten zijn 12 euro per koppel.

Muurhanger
Dinsdag tot en met donderdag kunnen peuters en kleuters van 10.00 tot 11.00 uur met herfstmateriaal een herfst muurhanger maken. Daarnaast mogen ze heerlijk met herfstmateriaal gaan ontdekken. Kosten zijn 9 euro per kind.

Vakantieknutsel
Voor kinderen vanaf 7 jaar zal er vakantieknutsel zijn. Dinsdag tot en met donderdag van 13.00 tot 15.00 uur kunnen zij een dromenvanger of een muurhanger maken. Er zal heel veel materiaal klaarliggen met heel veel voorbeelden. Kosten zijn 12 euro per kind.

Halloween
De laatste zaterdag van de herfstvakantie zal in het teken staan van Halloween. Kom tussen 10.00 en 13.00 uur (zonder aanmelden) heerlijk knutselen. Er zullen verschillende werkjes zijn waar je uit kan kiezen en het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo kun je een Halloween bloempot met takken maken, een vleermuis, schattige spinnen, haunted house schilderen of een pom