Afbeelding
Foto:

Documentaire over Frank Wormuth op Fox Sports

ALMELO - In maart van dit jaar maakt Heracles Almelo bekend dat Frank Wormuth de nieuwe trainer van de club wordt. In het Nederlandse voetbal was Wormuth een onbekende naam, maar in Duitsland ligt dat anders.

Wormuth kwam op voorspraak van Joachim Löw naar de Duitse voetbalbond en tilde daar tussen 2008 en 2018 de trainersopleiding naar een zeer hoog niveau. Nu is hij in Almelo sinds lange tijd weer fulltime trainer van een club. Zondagavond op FOX Sports een portret van de man die met ongekende bezetenheid probeert bij Heracles Almelo zijn kennis in praktijk te brengen.

Documentaire
In de documentaire Frank Wormuth - Omschakeling in Almelo wordt de 57-jarige Duitser op de voet gevolgd in zijn eerste maanden in Almelose dienst. De camera staat aan bij onder meer tactische besprekingen, tijdens trainingen, bij een oefenduel met FC Volendam en in de Eredivisie-thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Wormuth vertelt over zijn bevlogenheid, over zijn passie voor voetbal en over dat wat hem de trainer maakt die hij is.

Zondag op TV
De première van deze boeiende documentaire over onze nieuwe trainer is komende zondagavond 14 oktober om 22.00 uur op FOX Sports 1. Frank Wormuth - Omschakeling in Almelo is een documentaire van Southfields, Grizzly & Blue en Heracles Almelo in opdracht van FOX Sports. Zeker de moeite waard!