Afbeelding
Foto:

Sinar Projects

ALMELO - 'Sinar Projects' organiseert op 20 oktober 2018 van 17.00 tot 01.00 uur bij Businessclub Heracles Stadion een party voor vrienden van Almelo en omstreken.

U vraagt zich waarschijnlijk af: waarom een party voor vrienden van Almelo en omstreken? Als ex-Almelo-inwoner van de 60'er tot 80'er jaren zit Almelo diep in mijn hart. Ondanks dat ik door werkzaamheden diverse malen verhuisd ben. Ik heb al diverse gezellige gezellige bijeenkomsten georganiseerd met en voor andere (ex)-inwoners van Almelo. Een aantal van mijn vrienden en ikzelf waren op het idee gekomen om nu maar weer 'iets te gaan doen'. Vooral omdat er de laatste tijd veel van onze vrienden waren overleden. Het klinkt triest maar laten wij eerlijk zijn, als je 70-plusser bent dan wil je zolang het nog mogelijk is, nog gezelligheid meemaken met je vrienden zoals in de "goede, oude tijd" toen in Almelo met lekker eten, drinken en vooral goede muziek.

Muziek centraal
Tijdens onze 'Happy Hours' vroeger, werd er veel muziek gedraaid van onder andere The Eagles, Rock, Soul- en Disco-muziek. Dus, nu willen wij deze party met u en zoveel mogelijk vrienden van vrienden uit Almelo en omstreken delen. Weer eens heerlijk 'uit ons dak gaan' met tijdloze muziek van een van de beste Eagles-Tribute-Bands in Nederland 'The Eagles Legacy' en een waanzinnige Allround-Band 'The Rocking Players' met hun herkenbare repertoire in Pop, Rock, Soul, Country en bekende Nederlandse tophits. Van 17.00-20.00 uur en tijdens de pauzes van de muzikanten zal DJ Paul Salakory optreden.

Reserveren
Uiteraard kunt u ook deelnemen aan een uitstekende 3-gangen buffet in het restaurant van 'Almelounge Businessclub Heracles' voor een waanzinnig lage prijs van € 17,50 p/pers. excl. consumpties van 17.30-19.30 uur of diverse snacks naast uw drankje, van 17.00-01.00 uur. ?Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u beleefd om TIJDIG te reserveren met betrekking tot de tickets en zitplaatsen tijdens het buffet. Want u weet: vol is vol. Voor uw reserveringen verzoeken wij u zich aan te melden bij: sinar.projects@gmail.com of telefonisch op werkdagen, tussen 10.00-18.00 uur op: 06-1668 8098. Een gedeelte van de netto inkomsten gaat naar kansarme ouderen en mindervaliden die niet meer in staat zijn om voor zichzelf te zorgen, in Indonesië. Ieder medemens die wij kunnen helpen is er één!