Afbeelding
Foto:

Woonpaleis Twente ruimt op!

TWENTE - In het weekend van 6 en 7 oktober houdt Woonpaleis Twente een mega magazijnverkoop met kortingen tot wel 70%! De collectie van 2019 staat alweer voor de deur, dus het hele weekend gelden flinke kortingen op veel zitmeubelen en andere prachtige items. Bekijk de collectie onder het genot van een hapje en drankje. Voor de kinderen is er een springkussen geregeld!

Woonpaleis Twente is een CBW erkende woonwinkel met een showroom van ruim 2500m2, gevuld met meubelen in verschillende stijlen waaronder landelijk en industrieel. Je vindt er topmerken zoals Urban Sofa, Meubelindustrie het Anker, Mondiart, Maxfurn B.V. en nog veel meer. De grote voorraad is veelal direct leverbaar en gunstig geprijsd. Een bestelling kan ook bezorgd worden. Bezorging is mogelijk in heel Europa tegen zeer gunstige tarieven. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk online en de gehele woonprogramma's zijn uit voorraad leverbaar. Wie graag een kijkje komt nemen is welkom in de showroom, met gratis parkeren voor de deur. Ook is er de mogelijkheid voor gratis styleadvies aan huis voor een advies op maat.

Bezoek de showroom
Woonpaleis Twente is gevestigd aan de Lonnekerbrugstraat 100 in Enschede. De showroom is op maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Het team van Woonpaleis Twente staat alle dagen voor u klaar met professioneel advies op maat. De koffie staat dit weekend klaar tijdens de mega opruiming met veel mooie aanbiedingen!

Online shoppen
Wie liever online inkopen doet kan ook terecht bij Woonpaleis Twente. Via de website www.woonpaleistwente.nl is de gehele collectie te bekijken en bestellen. Zoek uw nieuwe inrichting uit vanaf uw luie stoel! Of kies er voor om inspiratie op te doen via een van de sociale mediakanalen van Woonpaleis Twente. Woonpaleis Twente is te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Zo bent u altijd op de hoogte van actuele aanbiedingen en de nieuwste trends! Voor vragen of meer informatie is Woonpaleis Twente bereikbaar via info@woonpaleistwente.nl of bel naar 053-5738770.