Afbeelding
Foto:

Benefietdiner en veiling voor goed doel

ALMELO - Wie wil er nu niet een onbezorgde vakantie? Even weg uit de sleur? Maar wat doe je als je een chronisch ziek kind hebt die permanente zorg nodig heeft. Je zou zo graag met z'n allen op vakantie willen.

Stichting Skik Twente zet zich voor deze gezinnen in. Daarom organiseert Rotary Wierden op 14 oktober vanaf 14.00 uur een benefietdiner met veiling in Grand Café Ledeboer in Almelo voor Skik. Met smaakmaker Laurens ten Den. Vanaf 14.00 uur kun je eerst kijken en daarna bieden op luxe items waaronder damestassen van Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, maar ook schilderijen en bronzen.Tevens kun je een dag op het IJsselmeer winnen en nog veel meer. Dit alles met voortreffelijk eten in de prachtige ambiance van Grand Café Ledeboer in Almelo. Laurens ten Den zal op zijn onnavolgbare wijze zorgen voor sfeer. Hij is komisch, to the point en scherp als het moet. Bekend van onder meer Van jonge leu en oale groond. Kortom, een mooi evenement voor een bijzonder goed doel.

Stichting Skik
Het goede doel Stichting Skik Twente biedt overbelaste mantelzorgers een zorgeloze vakantie. Speciaal in gezinnen waar één van de kinderen een beperking heeft of chronisch ernstig ziek is. De opbrengst wordt met 50% verhoogd door NSGK, Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind.

Kom ook
Het diner en de veiling worden gehouden in Grand Café Ledeboer, Wierdensestraat 2, Almelo Om 14.00 uur start de Inloop met drankje en bekijken van de werken van de veiling. Om 15.30 uur start het diner en veiling. Meld je nu aan voor deze bijzondere en verrassende zondagmiddag. Tickets voor de veiling incl diner €50 info@rotary-wierden.nl. Voor meer info en de catalogus voor de veiling op: facebook.com/VeilingRCWierden