Afbeelding
Foto:

Eshuis Hoveniers geeft adviezen in Appeltern

ALMELO - Op 13 en 14 oktober organiseren worden de najaarlijkse tuinadviesdagen gehouden in Appeltern in Gelderland. Eshuis Hoveniers uit Almelo is één van de deelnemende bedrijven die hier dan adviezen gaat geven. Voor tuinliefhebbers meer dan een bezoek waard!

Het herfstseizoen is bij uitstek geschikt om je tuin aan te leggen of te renoveren. De bestrating kan worden gelegd, maar ook het gazon en de beplanting kunnen vernieuwd of aangepast worden. Het is wel belangrijk dat je daarbij de juiste keuzes maakt en rekening houdt met een aantal zaken, zoals juiste verhoudingen tussen bestrating en beplanting en te zorgen dat je tuin niet meer zorgtijd vraagt dan dat je te besteden hebt. Om fouten te voorkomen en jou als tuinbezitter het goede gevoel te bezorgen, helpen onze ontwerpers je graag een handje. Deze ontwerpers zijn aangesloten bij de Dutch Quality Gardens hoveniers. Zij hebben niet alleen heel veel ervaring, ze hebben in de loop der jaren laten zien ook over de nodige creatieve gaven te beschikken. Vanuit onze regio is Eshuis Hoveniers uit Almelo aanwezig om tuinstarters en mensen die hun tuin willen veranderen, te helpen.

Ontwerpers
Je kunt met jouw wensen (na aanmelding) aanschuiven bij één van de ontwerpers. Aan de hand van foto's en tekeningen die je meeneemt, wordt jouw eigen tuin besproken en worden al schetsend de eerste tuinideeën op papier gezet. ''Voor velen gaan de ogen dan echt open'' zegt Eshuis Hoveniers. ''Er is vaak ook veel meer mogelijk dan ze gedacht hadden.'' De tuinadviesdagen met persoonlijke schetsadviezen van de hoveniers en ontwerpers zijn dan ook een prima gelegenheid om jouw tuin nieuw elan en richting te geven. Elke nieuwe tuin of tuinrenovatie begint met een creatief en gedegen plan. Als de tuin uiteindelijk aansluit op je wensen en helemaal bij je past, zal hij je leven verrijken.

Aanmelden
Als je in aanmerking wilt komen voor een gratis schetsadvies van één van de Dutch Quality Gardens ontwerpers, moet je jezelf inschrijven via www.appeltern.nl Het leuke van de schetsadviezen op 13 en 14 oktober in De Tuinen van Appeltern is dat je tijdens die dagen gelijk ook heel veel tuinideeën in de praktijk kunt zien en beleven. In het park zijn meer dan 200 tuinen aangelegd met steeds de nieuwste ideeën, trends, planten en materialen.