Afbeelding
Foto:

Twimva helpt u met goed zicht op weg

ENSCHEDE - De dagen worden korter en vaak moeten we dan ook in het donker op weg. Vooral in deze periode is het dan wel zo fijn dat u goed zicht heeft als met de auto het wegennet op gaat. Twimva heeft het juiste in huis om dit helemaal voor elkaar te maken.


Een goed zicht vormt een belangrijke factor om veilig te kunnen rijden. Heldere koplampen en goede ruitenwissers zijn de juiste ingrediƫnten om dit zicht ten goede te komen. Twimva biedt hierin een divers en ruim assortiment.

Helder licht
Philips X-tremeVision-autolampen staan bekend om hun extreme helderheid waarmee zij een ver zicht garanderen. Zo kan u als bestuurder sneller reageren en dus veiliger rijden. De X-tremeVision lampen van Philips zijn tot wel 130% helderder dan andere autolampen en hebben een superieure lichtbundel tot wel 130 meter. Het licht van deze koplampen is tot wel 20% witter dan bij andere autolampen waardoor u kunt genieten van een heldere en comfortabele rijervaring. De koplampen zijn verkrijgbaar in H1, H4 en H7.

Ruitenwissers
Zelfs bij extreme herfstige of winterse weersomstandigheden garanderen ruitenwissers van Bosch u een perfect wisvermogen. Zo kunt u met helder zicht op weg. Bosch weet hoe zij het rijden voor de automobilist steeds veiliger kunnen maken en daarom kan deze al tijden lang vertrouwen op hun kwaliteitsproducten. Wilt u advies over de producten? De medewerkers bij Twimva kunnen u van het juiste advies voorzien om uw rijervaring nog prettiger te maken. U vindt Twimva aan het Poolman 11 in Enschede en aan de Twentepoort West 25 in Almelo.