Afbeelding
Foto:

Graniet & Marmer House

BAD-BENTHEIM - Een indrukwekkende showroom, eerlijk advies van medewerkers met passie en een breed assortiment, het Graniet & Marmer House heeft het. Net over de grens bij afslag twee Gildehaus kunt u terecht voor interieuroplossingen van keramiek en natuursteen en een goed advies.

Bij het Graniet & Marmer House heeft men een passie voor natuursteen en wil men meer mensen kennis laten maken met de kwaliteit en de schoonheid van dit natuurproduct voor uw interieur. De unieke gesteenten die de natuur biedt, voeden de passie van de medewerkers en inspireren hen elke dag weer om tot een productadvies te komen dat het beste bij de wensen van de klant past. De diverse tegelsoorten die worden aangeboden, haalt men van over de hele wereld om zo een ultiem kwaliteitsniveau te kunnen garanderen en de klant twee jaar garantie te kunnen bieden.

Diverse collectie
Bij het Graniet & Marmer House vindt u een brede en diverse collectie tegels en vloeren van verschillende materialen. Van uniek en stijlvol marmer tot sterk en multi-inzetbaar keramiek en van slijtvast graniet tot travertin met zijn natuurlijke en ruwe uitstraling, de keuze is groot. Ook voor diverse ornamenten van natuursteen kunt u er terecht. Zo vindt u er prachtig marmeren wastafels die uw badkamer helemaal af maken. Ook voor de bekleding van trappen, gevels en vensterbanken biedt men diverse stijlvolle oplossingen met natuursteen. Daarnaast biedt het Graniet & Marmer House natuurstenen tafelbladen aan die zowel in de horeca als in woningen zeker niet misstaan. Tijdelijk geldt er een aantrekkelijke actie waarbij u geen btw betaalt bij het Graniet & Marmer House. Daar bovenop krijgt u nog eens 10% extra korting. Deze actie geldt van 29 september tot en met 13 oktober op alle producten. Benieuwd geworden naar de collectie van het Graniet & Marmer House? Kom eens langs aan de Warschauer Strasse 11 in Bad Bentheim en bewonder!

Afbeelding