Afbeelding
Foto:

Bennie Wilmink viert opening nieuwe vestiging

HENGELO - Het is de bekroning van vele maanden hard werk; deze week opent autobedrijf Bennie Wilmink de nieuwe vestiging in Hengelo. Er staat een driedaagse openingsshow op het programma op 28, 29 en 30 september.

De nieuwe vestiging aan de Höltersweg 49 in Hengelo heeft veel vertrouwde gezichten. Het personeel van de toenmalige vestiging in Azelo verhuisde namelijk mee naar Hengelo. Na twintig jaar weer terug in Hengelo is een bijzondere stap voor het bedrijf. Dankzij een uitgebreide verbouwing en inrichting kreeg de vestiging een moderne, goed uitgeruste werkplaats, een luxe wachtruimte in Mitsubishi's huisstijl en natuurlijk voldoende ruimte voor alle auto's. Eén ding zal niet veranderen: de uitstekende service die u gewend bent van autobedrijf Bennie Wilmink.

Waarom Wilmink?
Bij Bennie Wilmink is er altijd een garage in uw buurt, met ruim 46 jaar ervaring als vertrouwd familiebedrijf. Als Mitsubishi-dealer mag u rekenen op het hoogste niveau van reparatie en onderhoud. Zo is Bennie Wilmink ook een Battery Repair Centrum voor Mitsubishi's innovatieve elektrische voertuigen.

Maak kennis
U bent natuurlijk het openingsweekend van harte welkom om eens een kijkje te nemen in de nieuwe vestiging. Uiteraard zijn er voor deze gelegenheid ook leuke aanbiedingen Zo ontvangt u extra inruilwaarde op uw oude auto en natuurlijk zijn diverse nieuwe modellen extra scherp geprijsd. Zo koopt u een Space Star vanaf 11.490 euro of 199 euro per maand als private lease. De ASX is leverbaar vanaf 21.490 euro en de Eclipse Cross is als Cross Pure + actiemodel rijklaar voor 31.490 euro. Natuurlijk is ook de nieuwe elektrische Mitsubishi Outlander PHEV 2019 te bekijken; nu rijklaar vanaf 35.990 euro.

Occasions
Autobedrijf Bennie Wilmink biedt u ook graag een mooie selectie occasions aan; jonggebruikt en tegen zeer scherpe prijzen. Natuurlijk mag u ook hier rekenen op de vertrouwde service en expertise van Bennie Wilmink. Kom langs aan de Höltersweg 49 in Hengelo voor een kennismaking of kijk op: www.benniewilmink.nl