Afbeelding
Foto:

De nieuwe Fiat 500X!

NIJVERDAL - Hij is er: de nieuwe Fiat 500X, dé SUV van de toekomst. Het nieuwe design versterkt het stoere karakter van de 500X en geeft hem een stijlvolle en eigenzinnige look. Daarnaast is hij zuiniger maar toch krachtiger dan zijn voorganger. De SUV is er in drie verschillende uitvoeringen zodat er voor alle mobiliteitsbehoeften wel een passende uitvoering is.

Zowel onder de motorkap als qua uiterlijk heeft de Fiat 500X een ingrijpende update gekregen. De nieuwe 500X beschikt over nieuwe drie- en viercilinder FireFly turbobenzinemotoren die tot 20% zuiniger zijn dan de vorige generatie benzinemotoren en tot 20% stiller dan turbodiesels met vergelijkbare prestaties. Daarnaast behoren de ledlichtunits toch wel tot de meest opvallende designelementen van de 500X. Deze zorgen voor een moderne look, daarnaast zijn ze zuinig en zorgen ze voor een beter zicht en een betere zichtbaarheid op de weg. De rijbeleving van de 500X blijft plezierig, veilig en comfortabel zoals u gewend bent. Deze wordt zelfs beter door het nieuwe rij-assistentiesysteem. Deze heeft functies als Traffic Sign Recognition waarmee snelheidslimieten op borden worden afgelezen en de bestuurder automatisch wordt gewaarschuwd voor de geldende maximumsnelheid. Ook het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem verhoogt het comfort doordat u altijd connected bent onderweg. Nieuwe mogelijkheden op connectiviteitsgebied hier zijn de integratie van Apple Carplay en de compatibiliteit met Android Auto zodat u onderweg veilig van diverse mobiele functies gebruik kunt maken.

Varianten
De nieuwe 500X is leverbaar in drie verschillende varianten om zo aan verschillende mobiliteitsbehoeften te kunnen voldoen. Allereerst is er de 500X Urban die door zijn compactheid uw ideale vervoerspartner in de stad is. De 500X City Cross is het stoere broertje van Urbanversie en een avontuurlijke cross-over voor de grote stad. Zijn speciale voorbumper met vernieuwde bodembeschermplaat laten hem zeker opvallen. Als laatste is er de 500X Cross, waarbij design, comfort en een avontuurlijk karakter worden verenigd in een stoere cross-over die u in alle omstandigheden bijstaat. Meer informatie? Loop eens binnen bij Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl