Afbeelding
Foto:

Maak kennis met de
voordelen van Renault Pro +

TWENTE - Renault Pro + is een netwerk van professionals voor professionals. Het vinden van de juiste bedrijfswagens voor uw bedrijf en het garanderen van de mobiliteit is waar het om draait, u wilt immers snel weer door. Door het hele land vindt u meerdere Renault dealers uit het Pro+-netwerk zodat er altijd wel een Renault dealer in de buurt is waar u terecht kunt.


Gespecialiseerde medewerkers kunnen u op uitstekende wijze adviseren en helpen u zo de juiste bedrijfswagen(s) te vinden. Een adviseur gespecialiseerd in bedrijfswagens helpt u met het vinden van een zakelijke mobiliteitsoplossing op maat. Zonder afspraak kunt u bij een Renault Pro+-dealer binnenlopen voor een vrijblijvend advies en een proefrit. Wanneer u de geschikte mobiliteitsoplossing heeft gevonden, ontvangt u snel een offerte op maat zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Aftersales
Als de bedrijfswagens eenmaal zijn geleverd en uw bedrijf volop mobiel is, houdt het niet op. U kunt namelijk rekenen op de betrouwbare en gespecialiseerde aftersalesafdeling van Renault die ervoor zorgt dat u ook mobiel blijft. Wanneer uw bedrijfswagen tussentijds storing geeft, kunt u rekenen op diagnose en service binnen een uur. Indien er reparaties nodig zijn, ontvangt u binnen vier uur een gedetailleerde prijsopgave. Tussentijds onderhoud wordt binnen acht uur zonder afspraak voor u uitgevoerd. Uiteraard wordt er voor passend vervangend vervoer gezorgd wanneer dit nodig is en kunt u rekenen op de betrouwbare haal- en brengservice van Renault. De Renault Pro+-dealers hebben daarnaast praktische openingstijden zodat u als ondernemer terecht kunt wanneer het u uitkomt. Wilt u meer informatie over de zakelijke mobiliteitsoplossingen van Renault? Loop eens binnen bij het Pro+ Center voor heel Twente bij de Munsterhuis dealer in Enschede aan de Parkweg 143-149. De medewerkers staan voor u klaar net als de koffie!