Handtherapie Nederland: Direct toegankelijk zonder verwijzing van een arts!

Als u last heeft van uw hand, pols, elleboog of schouder of als u een operatie in dit gebied heeft ondergaan, staan de gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten van Handtherapie Nederland voor u klaar! Ook zonder verwijzing van een arts kunt u direct bij ons behandeld worden. Handtherapie Nederland heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars, is een erkende Pluspraktijk en is gecertificeerd met het ISO-keurmerk. U bent daardoor gegarandeerd van de beste zorg.

Bij ons in Almelo wordt gewerkt in een multidisciplinair team van fysio- en ergotherapeuten die allen gespecialiseerd en gediplomeerd zijn in letsels en aandoeningen van de hand, pols, elleboog en schouder. Voor elk probleem stellen wij een behandelplan op maat voor u op. Met een deskundige begeleiding is de kans het grootst dat u uw dagelijkse activiteiten, werk, hobby's en sport weer naar tevredenheid kunt oppakken.

Indien de behandeling tot onvoldoende verbetering leidt, kunnen wij u, uiteraard in overleg met uw huisarts, snel doorverwijzen. Wij werken samen met diverse medisch specialisten uit de regio en organiseren bovendien op de vestiging in Almelo gezamenlijke spreekuren met de hand- en polschirurgen van Xpert Clinic. U vindt bij ons dus twee superspecialisaties onder één dak.

Wanneer u klachten heeft, aarzel dan niet om een afspraak te maken.

Afspraken maakt u via het centrale telefoonnummer 030 – 254 70 90 of via het afsprakenformulier op www.handtherapie.nl

Handtherapie Nederland
Brugstraat 2
7607 XG Almelo