Afbeelding
Foto:

Broekhuis brengt je in beweging met de 2008

TWENTE - Nederlanders trekken er graag op uit. We staan bekend om onze fanatieke kampeer- en fietsliefde. Wanneer u graag op avontuur uit gaat is de Peugeot 2008 SUV een mooie reisgenoot.

Autobedrijf Broekhuis biedt momenteel de Peugeot 2008 SUV tijdelijk ook aan met twee mooie extra's. Zij krijgt u momenteel gratis een trekhaak én een passende fietsendrager. Deze actie loopt heel september, dus wacht niet te lang. Het aanbod is geldig op alle geregistreerde Peugeot 2008's uit de voorraad van Broekhuis. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van dit aanbod wanneer u de Peugeot 2008 als private lease neemt.

Veelzijdig
De Peugeot 2008 is een compacte SUV met een onderscheidende uitstraling. Herkenbaar SUV, met een sterke en solide uitstraling. Dankzij de grotere bodemvrijheid ook zeer geschikt voor trips er op uit. Peugeot schonk natuurlijk ook veel aandacht aan de actieve en passieve veiligheid en rijhulpen; zo zorgt grip control voor nog betere wegligging. U gaat altijd met vertrouwen de weg op. De Peugeot 2008 is leverbaar vanaf 21.540 euro. Kortom, een mooie keuze voor wie iets meer auto nodig heeft om er op uit te gaan, tegen een redelijke prijs.

Kom langs
Autobedrijf Broekhuis laat u graag kennismaken met de Peugeot 2008 SUV. Kom langs bij de vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo of Oldenzaal. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot