Afbeelding
Foto:

Kia Ceed SW nu in de showroom bij Van Mossel!

HENGELO - De veelzijdige en krachtige Kia Ceed SW staat momenteel in de showroom bij Van Mossel Kia.

Kia toonde de nieuwe Ceed SW begin maart al aan het publiek in Genève. De nieuwe generatie van de Ceed kreeg in alle varianten een iets groter formaat, waar ook deze sportswagon van profiteert. Zo neemt u naast de passagiers nog eens 625 liter bagage mee. Flexibel in te delen en met een automatische achterklep voor maximaal gemak.

Prestaties
Kopers hebben de keuze uit diverse motoropties waaronder de volledig nieuwe 1.4 T-GDi benzinemotor met 140 pk of de nieuwe generatie 1.6 CRDI dieselmotor met 115 pk, optioneel gekoppeld aan een 7-traps DCT automaat voor veel rijplezier.

Uitvoeringen
De Ceed SW is leverbaar in diverse uitvoeringen, met een basisprijs vanaf 23.845 euro voor de ComfortLine editie met 1.0 T-GDi motor. Ook kunt u kiezen voor de DynamicLine met onder meer lichtmetalen velgen, dual zone climate control, navigatiesysteem en parkeersensoren achter. De DynamicPlusLine voegt onder meer privacy glass, stoelverwarming, smart key met start/stopknop en meer bekledingsopties toe. De meest complete ExecutiveLine onderscheidt zich door de LED-koplampen, glazen schuif/kanteldak, 17 inch lichtmetalen velgen en leren bekleding.

Maak kennis
Voor een uitgebreide kennismaking bent u van harte welkom in de showroom van Van Mossel Kia aan de Höltersweg 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.kia-vanmossel.nl