Afbeelding
Foto: Robin Kamphuis

Theatergroep Purper in Hof 88 met 'Purper's Passie'

ALMELO - Theatergroep Purper staat op woensdag 26 september in Hof 88 met de nieuwste voorstelling 'Purper's Passie'. Hierin gaan ze op zoek naar hun eigen passie, en een invulling van de zo populaire bucketlist.

Purpers van het eerste uur Frans Mulder en Erik Brey krijgen voor deze voorstelling hulp van singer-songwriter Anne van Veen en muzikaal talent Diederick Ensink. Samen gaan ze op zoek naar de noodzaak van een passie, een bucketlist en het soms bijna dwangmatig genieten van het hier en nu. Op hun eigen humoristische wijze en met de nodige zelfspot gaan ze op zoek naar hun eigen passie.

De theatergroep Purper is onlangs herontdekt door het grote publiek. Ze laten een onuitwisbare indruk achter op het podium door de constant wisselende samenstellingen met interessante figuren. Elke voorstelling krijgt een geheel nieuwe, eigen impuls. Voor "Purper's Passie" krijgen ze hiervoor de hulp van singer-songwriter Anne van Veen die het publiek zal betoveren met haar mooie teksten.

Kaarten voor "Purper's Passie" kunnen worden gereserveerd via de website van Hof 88: www.hof88.nl en kosten 19,50 euro per stuk. CJP-leden of mensen met een biebpas betalen slechts 17,50 euro. Kaarten kopen kan ook aan de kassa, van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur of tot een uur voor de voorstelling.