Afbeelding
Foto:

Nieuw bibliotheek-afhaalpunt De Schelf

ALMELO - De Schelf opent een nieuw afhaalpunt, voor boeken wel te verstaan! Inwoners kunnen vanaf donderdag 20 september hun boeken afhalen en inleveren in het wijkcentrum.

Deze service moet tegemoet komen aan de leden van de bibliotheek die de afstand naar de Centrale Bibliotheek te ver vinden. Het afhaalpunt bevat een leestafel met daarop verschillende kranten en tijdschriften. Daarnaast kan men gereserveerde boeken naar het afhaalpunt laten bezorgen. Zo worden ze voor inwoners van Schelfhorst bijna tot aan de deur bezorgd! Ook is het mogelijk om boeken in te leveren bij ditzelfde afhaalpunt. Het bezoekadres van het nieuwe afhaalpunt is het Binnenhof 51 in Almelo. Het afhaalpunt is op werkdagen geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Dit wordt het derde afhaalpunt in de wijk. De andere twee zijn gevestigd aan De Stins 2 bij PH en aan de Rustweg 1 bij Huize Friso. In totaal wordt dit het 12e afhaalpunt van de bibliotheek Almelo in de gemeente.

Officiele opening
De officiele opening wordt op donderdag 20 september verricht door de wijkwethouder van Schelfhorst, de heer van Rees. Hij zal omstreeks 11 uur het nieuwe afhaalpunt officieel voor geopend verklaren, waarna buurtbewoners gebruik kunnen maken van dit extra afhaalpunt voor bibliotheek boeken.