Afbeelding
Foto:

Cotton Club met Rolls Choice

ALMELO - Volgende week zondag 30 september is de band Rolls Choice te gast in de Cotton Club van het Huis van Katoen & Nu.

Rolls Choice is een Country Rock Band en Rock & Roll onder leiding van Shane van ede van der Pals. De band bestaat uit 5 gedreven muzikanten met ruime ervaring in andere Country bands. Bassist Jerry de Graaf zit al 20 jaar bij deze band en is mede oprichter. Gitarist Franky Maengkom is ook al 10 jaar solist bij de band, evenals steelgitarist Marinus van Keulen hij speelt ook in meerdere bands. Drummer Elroy van ede van der Pals maakt ook al 20 jaar deel uit van de band en is mede oprichter. En tot slot Shane van ede van der Pals Gitarist / Solo / zanger en tevens leider van de band, al 40 jaar in het vak als muzikant.

Indische feesten
Rolls Choice is een Indo band die ook geregeld op Indische Koempoelans spelen, dus kunnen snacks als Loempia's, Risolles, Lemper, Pangsit en dergelijke deze middag niet ontbreken en is er een verkoopkraam met al deze lekkernijen. Kom ook en ervaar deze ultieme gezelligheid! Het concert in de Cotton Club is voor alle geïnteresseerden gratis bij te wonen, en tevens bieden wij u graag voor aanvang van het optreden een kopje koffie of thee aan.

Kom ook
Waar: huis van Katoen & Nu, Rosa Luxembrurgstraat 4 in Almelo. Wanneer: zondag 30 september 2018 Aanvang: 14.30 uur (einde + 16.30 uur) Toegang: natuurlijk gratis