Afbeelding
Foto:

25 jaar ervaring
bij Big Beautiful Underwear

ENSCHEDE - Al 25 jaar het vertrouwde adres voor de vrouw met een bijzondere maat. U wordt bij ons altijd opgemeten, dus nooit meer een slecht zittende bh. Ook voor body's, bh-liners en meer het juiste adres.

Wij verkopen vanaf maat 65D tot en met 105N. Ook hebben wij uw sportbh op maat. Bikini's, tankini's en badmode het hele jaar door meer dan 800 stuks op voorraad. Dus ook in de winter.Weet u dat 90 procent van de dames de verkeerde maat draagt? Zakken de bandjes weg? Zitten de borsten niet op de coupmaat? Pijn in hoofd, rug, nek en schouders? Prikt de beugel? Voor al deze problemen geldt: meten is weten! En hebben wij een goed passende bh of lingerieset in mooie vormen en kleuren.

Mooi assortiment
Ook in uw maat hebben wij de juiste lingerie. Wij voeren al jaren topmerken van Ulla, Empreinte, Fantasie, Freya, Gottex, Felina, Anita en Panache. Ook verkopen wij voedingsbh's en corrigerend ondergoed. Boxers voor dames en sinds twee jaar ook heren ondergoed. Boxers kort en lang en mooie shirts. Van Anita hebben wij een top bh zonder beugels in katoen zwart wit en huid. Kortom voor elke vrouw de juiste bh. Onze paskamers zijn ruim.

Altijd gezellig
Wij zitten al jaren op een goed bereikbare plek tegenover de parkeergarage Irene. Begonnen met 40 vierkante meter naar nu 100 vierkante meter. waar de gezelligheid en klant vriendelijkheid voorop staat. Ook hebben we een fijne koffietafel, dus altijd tijd voor een praatje en een kop koffie of thee. in de winter hebben wij onze vriendinnen-avonden; hierbij zijn maximaal 8 personen op afspraak welkom!. Kom gerust eens binnen en laat u verrassen. Hopelijk tot snel Mery, Betty & Jolanda.

Kom langs
Big Beautiful Underwear is gevestigd aan de Noorderhagen 66C. Kijk ook op: www.bigbeautifulunderwear.nl