Afbeelding
Foto:

Fris gratis uw verkeerskennis op!

ALMELO - Bent u inwoner van de gemeente Almelo en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans.

In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen en meer. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouder.

Twee bijeenkomsten
De eerste bijeenkomst is op dinsdag 25 september 2018, van 10.30 tot 12.30 uur. De tweede bijeenkomst is donderdag 1 november 2018, van 10.30 tot 12.30 uur. Beide bijeenkomsten zijn in de bibliotheek Almelo, Het Baken 3, 7607 AA Almelo. U wordt alle twee de dagen verwacht.

Informatief en gratis
De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis. Er is de mogelijkheid voor deelnemers om zich aansluitend (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in uw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 10,00 gevraagd. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus. U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. Opfriscursus Almelo. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144.