Afbeelding
Foto:

All Style Dance Battle

ALMELO - Op zondag 30 september wordt er bij Studio15 een danscompetitie georganiseerd. Dansers kunnen met verschillende stijlen meedoen; locking, popping, breakdance, streetdance, modern, alle stijlen zijn welkom.

Het is vooral belangrijk dat je jezelf laat zien tijdens deze wedstrijd. De deejay tijdens de Battles is Lucas Benjamin, hij heeft al bij verschillende wedstrijden door heel Nederland gedraaid. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. Dansers die houden van een wedstrijd 1 tegen 1 kunnen zich inschrijven voor de Battles. Voor dansers die liever met een groepje meedoen is er de Showcase ronde. De inschrijving zal ter plekke plaatsvinden. De All Style Battle bij Studio15 is vooral bedoeld om dansers en dansgroepen uit de regio samen te brengen en eens lekker met elkaar te jammen, waarbij de liefde voor dans centraal staat!

Programma
Op zondag 30 september start de inschrijving ter plekke bij Studio 15 om 14.00 uur. De spannende battles zullen beginnen om 15.00. De showcase ronde start vanaf 17.00 uur. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking om 18.00 uur. De All Style Dance Battle vindt plaats bij Studio 15 aan de Kolthofsingel 15 in Almelo.