Afbeelding
Foto: Janiev Damhuis

Kom naar de Almelose Sportmarkt!

ALMELO - Almelo laat zich op zondag 30 september weer van zijn sportiefste kant zien. Naast de start en finish van de Almelo Allee, vindt in het centrum ook de jaarlijkse Sportmarkt plaats. Er zijn verschillende kraampjes met informatie over de vele diverse sporten en er worden clinics en demonstraties gegeven.

Ook dit jaar neemt Sportbedrijf Almelo aan het begin van het nieuwe sportseizoen het initiatief om de Sportmarkt te organiseren. Een leuke middag voor jong en oud, waarbij de inwoners kennis kunnen maken met het uiteenlopende Almelose sportaanbod. Van judo tot jazz dance en van tennis tot zwemmen! Daarnaast is er alle ruimte voor mensen om zelf in beweging te komen. Voor kinderen is er een extraatje: na het deelnemen aan verschillende clinics wordt de jeugd beloond met een te gekke activiteit.

Leuk en gezond
Sport is leuk en bovendien heel gezond! Daarom doet Sportbedrijf Almelo er alles aan om de inwoners van Almelo in beweging te laten komen. De Almelose Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende Almelose sporten en sportverenigingen. Breng een bezoek en laat je verwonderen door het brede sportaanbod van Almelo. Hoe jong of oud je ook bent, het is nooit te laat om te beginnen of om weer te starten met bewegen.

Informatie
De Almelose Sportmarkt is op zondag 30 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De Sportmarkt is te vinden op het Centrumplein/marktplein in de binnenstad van Almelo.