Afbeelding
Foto:

G-hockey weer begonnen bij MHC Almelo

ALMELO - De G-hockey (voor mensen met een beperking) is weer van start gegaan bij Hockeyclub Almelo.

Hockeyclub Almelo heeft al 7 jaar een afdeling G-hockey. Deze enthousiaste groep hockeyers traint in het seizoen wekelijks, doet mee aan clinics, speelt competitiewedstrijden en gaat jaarlijks naar een toernooi. In juni heeft dit team meegedaan aan de Special Olympics. Bij dit landelijke toernooi behaalden zij goud; een geweldige ervaring. Het G-team wordt begeleid door gespecialiseerd kader.

Iedereen welkom
Iedereen met een beperking, van jong tot oud, is van harte welkom bij dit G-team. Het maakt niet uit; spelers met autisme, AD(H)D, Down of een andere verstandelijke of lichamelijke beperking kan meedoen. Ze moeten natuurlijk wel kunnen lopen. Denk niet, dat kan mijn kind niet. Ze kunnen meer dan u denkt. Dus ouders, maar ook artsen en docenten, laat deze mensen kennis maken met de hockey bij MHC Almelo. Sport is een bindmiddel. Sporten is een prachtig leerproces. Bij een groep horen en in beweging zijn is immers van levensbelang voor ons allemaal.

Speel mee
Natuurlijk is er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een aantal keren mee te trainen op donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur. Meer informatie kunt u krijgen bij Clem: clemvanmunster@gmail.com of bij Ceciel: cecieldijkstra@hotmail.com