Afbeelding
Foto:

Innovatie bij Bubbels & Jets: drogen zónder handdoek

ENTER - Na een welverdiende, ontspannende douche pakt u standaard een handdoek. Of twee. Maar na een paar dagen douchen met het hele gezin ontstaat al snel een berg wasgoed. Je afdrogen zónder een handdoek te gebruiken. Het klinkt als een stukje magie. Bubbels & Jets in Enter heeft als eerste dealer in Nederland de primeur van deze unieke droger.

Het is een opbouwapparaat dat past in iedere badkamer. De luchtdroger is aan de wand te bevestigen en heeft een hoogte van 218 centimeter en is 29,5 centimeter breed. Dit bevat dan maar liefst 23 luchtopeningen die iedere plek van uw lichaam bereiken. Wanneer u voor het apparaat een rondje draait, blaast het u in rap tempo droog. De luchtdroger is ook in de douche zelf te plaatsen, zo kunt u uzelf droog blazen zónder de hele badkamer nat te maken.

Comfortabel
De luchtdroger blaast de huid droog met warme lucht die naar wens in te stellen is qua temperatuur en blaassnelheid; van verfrissend koel tot behaaglijk warm. Het apparaat schakelt zichzelf aan en uit wanneer u er voor gaat staan. Drogen met een handdoek zorgt voor een beschadiging van de opperhuid; de luchtdroger zorgt daarentegen voor een gezond en zijdezacht resultaat. Het voet bovendien ook bijzonder aangenaam; de warme lucht zorgt voor een gevoel van welbehagen dat zeker op de koude dagen zeer aangenaam is. Zo kunt u dat ontspannende gevoel van de douche nog even vasthouden. De luchtdroger heeft ook belangrijke voordelen voor de veiligheid. Zo komen veel mensen ten val in de badkamer. Met de luchtdroger blijft u veilig rechtop staan en genieten van het aangename, warme droogproces. Het drogen met warme lucht bespaart natuurlijk ook een grote berg wasgoed iedere week. Dit is niet alleen een besparing in water en energie, maar ook uw kostbare tijd.

Informatie
De luchtdroger is nu verkrijgbaar bij Bubbels & Jets voor 1.495 euro; naar wens in zwart of wit. Ook voor andere badkamer-innovaties, meubels, tegels en accessoires bent u aan het juiste adres.

Kom langs
Bubbels & Jets geeft u graag passend advies voor uw toekomstige badkamer, keuken of sauna. Kom langs en ervaar het zelf; Bubbels & Jets is gevestigd aan de Vonderweg 28B in Enter. Bel met: 0547-384 000 of kijk op: www.bubbelsenjets.nl