Afbeelding
Foto:

Pure huidverbetering bij Puur voor jou

BORNERBROEK - Schoonheid begint bij Puur voor jou, de schoonheidssalon van Marielle Mentink. Bij haar behandelingen gaan huidverbetering, ontspanning en beleving hand in hand. In een ontspannen sfeer en in een groene omgeving kunt u genieten van uiteenlopende behandelingen waarbij u geheel tot rust komt.

Marielle is al acht jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Zij deed ervaring op in de wellness en hamam en verzorgde diverse schoonheidsbehandelingen. Sinds kort mag Marielle zich daarnaast Cenzaa Huidexpert noemen. Met haar gezichtsbehandelingen van Cenzaa richt zij zich in haar nieuw geopende salon Puur voor jou op intensieve huidverbetering.

Oosterse invloeden
Cenzaa heeft oosterse invloeden en traditionele technieken gebundeld tot unieke behandelprogramma's. Zo wordt er in behandelingen bijvoorbeeld de Japanse Shiatsu drukpuntmassage toegepast. Er zijn een drietal complete gezichtsrituelen te boeken waarbij u onder andere wordt meegenomen op een geurreis en uw huid aan een uitgebreide analyse wordt onderworpen. Cenzaa maakt gebruik de wonderlijke combinatie van wetenschap en natuur om het hoogst haalbare resultaat voor u te bereiken. Tot en met oktober geldt er bovendien een speciale openingsactie waarbij u het gehele Cenzaa ritueel zelf kunt ervaren tijdens een gezichtsbehandeling van vijfenveertig minuten voor slechts €69,-. Daarnaast ontvangt u een cadeaubox ter waarde van €64,95 met 7 producten afgestemd op uw huidtype. Op de overige behandelingen krijgt u daarnaast tijdelijk 10% korting.

Volledig aanbod
Behalve voor een gezichtsbehandeling kunt u er ook voor andere behandelingen terecht. Puur voor jou biedt een uitgebreid portfolio aan behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot volledige lichaamsmassages en van harsen en epileren tot voetverzorging en Shellacbehandelingen voor uw nagels, Marielle zorgt dat u geheel tot rust komt en u als herboren de salon verlaat. Dit alles zelf ervaren? Neem contact op met Marielle voor meer informatie of een afspraak of kijk op salon-puurvoorjou.nl. U vindt Puur voor jou aan de Maatkampsweg 3 in Bornerbroek.