Afbeelding
Foto:

Nieuw ballet-seizoen van start in Almelo

ALMELO - Maandag 3 September start Balletstudio Jennifer Willems weer haar lessen. Seizoen 2018-2019 zal voor de balletschool een speciaal seizoen worden. De balletschool bestaat namelijk in Februari 12 1/2 jaar.

Jennifer Willems begon haar balletschool September 20006 in Rijssen, inmiddels is de school uitgebreid met locaties in Borne, Waar ze Balletschool Dorothee Diepeveen over heeft genomen, Almelo en Nieuwe Heeten. Dit nieuwe dansseizoen zal spetterend beginnen: voor de allerjongste leerlingen word er een heus prinsessenfeest gegeven. De leerlingen mogen als prinses of prins verkleed naar de les komen en een vriendinnetje of vriendje meenemen. Maar ook kinderen die niet op balletles zitten zijn van harte welkom bij het prinsessenfeest. De kinderen zullen onder andere leren om als een prinses recht op te lopen, een koninklijke buiging te maken, de prinsessen-pas en -dans leren. Het prinsessenfeest is op maandag 17 september in Borne om 16.15 uur voor 3,5 jarigen en 4 jarigen en 17.15 uur 5,6 en jarigen. Daarna op woensdag 19 september in Almelo om 15.30 uur voor 4 t/m 7 jarigen, op donderdag 20 september in Rijssen om 16.45 uur voor 3,5 en 4 jarigen en vrijdag 21 september in Rijssen voor 5 t/m 7 jarigen.

Thema
De kleuter en kinderballetlessen worden altijd gehouden rondom een thema, zodat kinderen de ballettechniek op een speelse manier leren. Vanaf groep 5 stromen leerlingen door naar de klassieke balletlessen waar het er een stuk pittiger aan toe gaat. In zo'n les werk je aan coördinatie, spierkracht, lenigheid, balans, concentratie, conditie, muzikaliteit, houding en meer. In het loop van dit schooljaar zullen er voor de leerlingen nog meer verrassingen komen. Zo gaan ze weer op bezoek bij een bekend balletgezelschap en een aantal groepen zullen ook gaan samenwerken met een bekend dans gezelschap en les krijgen van hun choreograaf. Ook staan er weer diverse optredens gepland door het jaar heen, zodat de leerlingen ook podiumervaring kunnen opbouwen.

Kom kijken
Kom een keer kijken of mee doen bij een van onze lessen. Het gehele rooster staat op www.balletstudiojenniferwillems.nl. Voor info kunt u ons mailen balletstudiojenniferwillems@hotmail.com of bellen op Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 uur en 15:00 uur:0642665863