Afbeelding
Foto:

Broekhuis beweegt mensen!

OLDENZAAL - De Oldenzaalse tennisclub OLTC Ready was van 11 tot en met 19 augustus gastheer voor het Future toernooi. Dit jaar was de vijfde editie van het internationale toernooi waar de aankomende wereldtop streed om een mooie prijzenpot.

Ruim 160 jonge talenten kwamen in actie, waarbij de Belgische Greet Minnen won bij de dames en de Bulgaar Aleksander Lazov won bij de heren. Zijn tweede winst op het Oldenzaalse toernooi. Naast de inzet van de tennisclub, tennisschool Approach en vele vrijwilligers zijn ook de sponsoren onmisbaar bij zo'n topevenement. Zo droeg ook autobedrijf Broekhuis bij aan het succesvolle toernooi. Autobedrijf Broekhuis draagt sport een warm hart toe; waarbij de bekende slogan Broekhuis: Beweegt mensen! zeker passend is op zo'n toernooi. De bezoekers konden op het sportpark dan ook kennismaken met diverse Peugeot-modellen.

Shuttle-service
De spelers op het Future toernooi konden op een wel heel mooie manier kennismaken met de auto's, zo zette Broekhuis een Peugeot 5008 SUV in als shuttle-service van en naar hotels en toernooi. Naast de 5008 heeft Peugeot ook diverse andere prijswinnende modellen. Zo sleepte de 3008 maar liefst veertig internationale prijzen in de wacht, waaronder de titel Europese Auto van het Jaar.

Maak kennis
Autobedrijf Broekhuis laat u graag kennismaken met deze en andere modellen. Ervaar zelf waarom Peugeot ook op het gebied van klanttevredenheid hoog scoort. Autobedrijf Broekhuis heeft vestigingen in onder meer Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Enschede. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot