Afbeelding
Foto:

Workshop van Vajèn van den Bosch bij Theaterschool Luna!

ALMELO - Houd jij van zingen, dansen en acteren en lijkt het je leuk om met bekende Nederlanders samen te werken? Geef je dan nu op voor een gratis proefles. In oktober 2018 geeft Vajèn van den Bosch een theater/zangworkshop. Daar wil je toch bij zijn!

Vajèn speelde onder andere in de jeugdserie Spangas, de musical Grease en ze was geweldig in de musical On Your Feet, waar ze de rol van Gloria Estafan vertolkte met als tegenspeler Jim Bakkum. Vajèn vult Luna's lijst van grote artiesten aan. Zij werken samen met grote artiesten als Ron Boszhard, Iris Hesseling, Pia Douwes, Bart Boonstra, Mark van Haasteren en Kimberley Maasdamme, Jorge Verkroost en nog veel meer bekende namen. Theaterschool Luna organiseert wekelijks lessen op diverse locaties in Twente. Zo is er bij de Klup Twente in Almelo op maandag van 15.30 tot 17.00 uur Showkids en van 16.30 tot 18.00 uur de Cool Kids musical-lessen.

Professioneel
Theaterschool Luna is een professionele opleiding waar spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling voorop staat. Ieder kind is immers uniek en heeft een eigen manier van leren. Bij Luna voelt ieder kind zich veilig en speciaal. Ze treden regelmatig op in een groot theater en genieten van straattheater. Vorig jaar waren zij zelfs op een groot podium te zien in Disneyland Parijs!

Veel ervaring
De docenten zijn allemaal geschoold en hebben veel ervaring op de werkvloer. Ze komen onder andere van de opleidingen: Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, Fontys Tilburg, Lucia Marthas, Acteurschool Amsterdam, Conservatorium zang/dans, Hogeschool Saxion fysiotherapie en de opleiding Creatieve therapie drama. Ze hebben ervaring in professionele musicals, films, reclame -en modellenwerk. Daarnaast geven de leerkrachten ook les of workshops bij Nederlands musical-theater. Kortom, veel ervaring waar leerlingen op uiteenlopend vlak van profiteren.

Proefles
Ben je nu al helemaal enthousiast en lijkt het je leuk om een proefles te volgen? Dat kan vanaf maandag 3 september. Geef je op! Bel +31618030624 of +31655583147. Of stuur een mail voor meer informatie naar juliette.maarseveen@hetnet.nl. Natuurlijk kun je een kijkje nemen op www.theaterschoolluna.nl