Afbeelding
Foto:

Nagenieten bij Auto Aaltink

NIJVERDAL - Bent u ook nog aan het nagenieten van een mooie vakantie? Auto Aaltink in Nijverdal helpt u graag om nog even dat vakantiegevoel vast te houden met een bijzondere Fiat 500.

Momenteel heeft Auto Aaltink diverse interessante edities van de Fiat 500 op voorraad, met vele opties en tegen gunstige prijzen. Zo kunt u momenteel alléén hier de Fiat 500 Italian Holiday Edition kopen. Deze staat rijklaar voor 16.499 euro of als private lease vanaf 269 euro per maand.

Veel opties
Dit bijzondere model is rijkelijk uitgerust met mooie opties zoals het Uconnect navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, LED-dagrijverlichting, chroom afwerking aan de buitenkant met stootstrips in carosseriekleur, een panoramadak met zonnescherm én een Italia badge om het bijzondere karakter te benadrukken. Met de comfort-opties en de aangenaam hoge zit is het ook voor een verdere rit goed toeven in de compacte Italiaan. De Fiat 500 is ook in andere edities leverbaar. Zo kunt u denken aan de gesloten of cabrio Fiat 500 Young, Sport, Lounge of Mirror edities, maar ook de grotere Fiat 500 L en X varianten

Maak kennis
Maak kennis met de Fiat 500 voor een vrijblijvende proefrit. Auto Aaltink is gevestigd aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl voor meer informatie.