Afbeelding
Foto:

Zorgeloos mobiel met Mitsubishi Private Lease

ALMELO - Met One stop private lease rijdt u zorgeloos in een Mitsubishi voor een vast bedrag per maand en kunt u voor onderhoud en reparaties terecht bij uw vertrouwde Mitsubishi dealer. Autobedrijf Bennie Wilmink met Mitsubishi-vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede vertelt u graag over deze mogelijkheden.

Steeds meer mensen kiezen er voor hun auto door middel van private lease te financieren, zo laat een rapport van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen zien. Niet zo verwonderlijk ook, want private lease kent vele voordelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud en weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Honda biedt One stop private lease aan waarbij u geniet van het voordeel van alle service onder één dak, bij uw vertrouwde Mitsubishi dealer.

Compleet pakket
One stop private lease laat u zorgeloos wegrijden in uw nieuwe Mitsubishi. De private lease-oplossing heeft het Keurmerk Private Lease zodat u verzekerd bent dat u betrouwbaar een private leasecontract afsluit. De contractvoorwaarden zijn helder en eenvoudig en met een vast bedrag per maand weet u waar u aan toe bent. Deze maandbedragen zijn daarnaast ook nog eens scherp, zo least u bijvoorbeeld de Mitsubishi Space Star al vanaf €199,- euro per maand en de Outlander al vanaf een bedrag van €569,- euro per maand. Daarnaast bent u verzekerd van een compleet product. In het leasecontract zit inbegrepen: de aanschaf van de auto inclusief accessoires; kosten voor het rijklaar maken van de auto inclusief een volle tank; kosten van reparaties en onderhoud en vervanging van banden; verzekeringen; belastingen; hulpverlening in Europa; kosten van vervangend vervoer in Europa bij een reparatie die langer dan 48 uur duurt en pech onderweg service in binnen- en buitenland. Wilt u meer informatie over de aantrekkelijke lease-oplossing van Mitsubishi? Loop eens binnen bij Bennie Wilmink aan de Twentelaan 21 in Almelo, Holtersweg 49 in Hengeloj of Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl