Afbeelding
Foto:

Heracles Almelo tegen AZ: nieuwe ronde, nieuwe kansen

ALMELO - Na de 5-0 nederlaag van Heracles Almelo afgelopen weekend tegen Willem II, volgt komende zondag een thuisduel tegen AZ. Daar kan de ploeg van trainer Frank Wormuth revanche nemen op de eigen prestatie in Tilburg. In AZ treft Heracles Almelo niet de makkelijkste tegenstander, toch is het wellicht juist de uitgelezen kans op eerherstel.

De domper tegen Willem II volgde op een goede start aan het nieuwe Eredivisieseizoen. Heracles Almelo speelde gelijk tegen Ajax in de eerste speelronde en won vervolgens in eigen huis van ADO Den Haag. Met die duels in het achterhoofd beginnen de Heraclieden zondag aan de strijd tegen AZ. De aftrap in het Polman Stadion is om 14.30 uur. AZ bezet de tweede plaats op de ranglijst. Alleen PSV (drie gespeeld, drie gewonnen) presteerde beter dan de Alkmaarse formatie. Met een gelijk puntenaantal van zeven deelt AZ de tweede plaats met Ajax. Beide ploegen wonnen twee duels en speelden er een gelijk. Het zal dus zeker weer een interessant duel worden.

Kaarten
Kaarten voor Heracles Almelo – AZ zijn (zonder clubcard) verkrijgbaar via heracles.nl/kaartverkoop en in de FanServiceShop in het Polman Stadion.