Afbeelding
Foto:

Kia Niro EV nu te reserveren

HENGELO - Kia's nieuwste elektrische telg staat eind dit jaar in de Nederlandse showrooms. Met de Kia Niro EV brengt het merk één van de eerste volledig elektrische crossovers op de Europese markt.

De Kia Niro EV is op diverse punten te onderscheiden van de reguliere Niro. Zo kreeg deze versie enkele bijzondere elementen, zoals de exclusieve grille, futuristische luchtinlaten en pijlvormige LED-dagrijverlichting. De toelopende vorm van de raampartij van de auto benadrukt het ranke profiel van de Niro EV en de dik aangezette wielkasten.

Snel in de showroom
De nieuwe Kia Niro EV is eind dit jaar te bewonderen in de showroom van Van Mossel Kia. Hier staat ook de Kia Niro Hybrid; de best verkochte hybride van Nederland. Met deze hybride, plug-in hybride en de volledig elektrische Niro EV heeft Kia een bijzonder sterk elektrisch gamma. De prijzen van de nieuwe Niro EV worden in het vierde kwartaal bekendgemaakt.

4% bijtelling
De Niro EV biedt een verwacht rijbereik van 470 kilometer volgens de nieuwe WLTP meetmethode en is de ruimste EV in zijn klasse. Met de 100% elektrische Niro EV rijdt u zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Reserveer nu
Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Kia Niro EV? Van Mossel Kia biedt u nu al de mogelijkheid om een plaats op de wachtlijst te reserveren. Zo bent u dit najaar één van de eersten die kunt genieten van het indrukwekkende elektrische rijbereik tot wel 470 kilometer. U kunt online reserveren bij de Kia Niro EV op kia.com.

Kom langs
Voor meer informatie bent u van harte welkom in de showroom van Van Mossel Kia aan de Holtersweg 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.kia-vanmossel.nl!