Afbeelding
Foto:

Autofirst Schasfoort zet uw auto op de eerste plaats

WIERDEN - Bij Autofirst Schasfoort komt uw auto op de eerste plaats en krijgt deze de behandeling die hij verdient. De ervaren monteurs voeren diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in de professionele werkplaats en zorgen dat uw auto weer klaar voor de weg is.

Als niet merkgebonden autobedrijf kan Autofirst Schasfoort voorzien in onderhoud en reparaties voor auto's van alle merken. Daarnaast is men specialist op het gebied van Fiat, Alfa Romeo en Lancia waardoor de monteurs u op alle vlakken kunnen adviseren over deze Italiaanse merken.

Dienstenportfolio
Bij Autofirst Schasfoort biedt men naast een selectie occasions een breed dienstenportfolio aan. Van onderhoud tot reparaties, APK-keuringen en schadeherstel tot inbouw van alarm, radio, telefoon en navigatiesystemen, niets is te gek voor de ervaren monteurs. Ook het uitlijnen van de wielen, het spoelen van de automaatbak en het vervangen of repareren van de ruit kunt u aan hen overlaten. Wanneer uw auto een storing heeft en er niet precies duidelijk is wat de oorzaak is, maakt Autofirst Schasfoort gebruik van professionele diagnose-apparatuur en kan men vervolgens doelgericht optreden.

Airco-onderhoud
Daarnaast biedt men in de werkplaats een speciaal onderhoudsprogramma voor aircosystemen aan om deze het hele jaar door in optimale conditie te houden. Een aircocheck, een complete reiniging of een complete airco servicebeurt, er wordt altijd gekeken wat er op dat moment nodig is. Bij Autofirst Schasfoort bent u daarnaast verzekerd van kwaliteit door de BOVAG certificering en de continue bijscholing van het personeel.

Kom langs
Meer weten over de diensten en/of het occasionaanbod van Autofirst Schasfoort? Loop eens binnen aan de Bedrijvenstraat 20 in Wierden of kijk op www.autofirst-schasfoort.nl.