Afbeelding
Foto:

Optimaal reinigen met Kärcher!

TWENTE – Af en toe kan een flinke schoonmaakbeurt voor uw auto geen kwaad. Voor de juiste reinigingsapparatuur bent u bij TWIMVA automaterialen aan het juiste adres. Hier vindt u onder andere de kwaliteitsapparatuur van Kärcher welke momenteel extra scherp geprijsd is.

TWIMVA levert een breed assortiment aan reinigingsproducten en apparatuur, waaronder het befaamde merk Kärcher. Dit zijn veelzijdige hogedrukreinigers met een scala aan toepassingen. Of u nu uw eigen auto reinigt, een werkplaats schoon wilt houden of een ander vuil klusje aan wilt pakken, met een Kärcher hogedrukreiniger bent u verzekerd van een snel en grondig resultaat. Zo biedt TWIMVA automaterialen dé Kärcher K5 en K7 Premium Full Control voor het extra krachtige werk! Beide apparaten beschikken over het Plug 'n Clean systeem waarmee u doormiddel van de Kärcher Foam Jet eenvoudig biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel aanbrengt voor het reinigen van vrijwel alle oppervlakken.

Krachtig schuim
Kärcher 3-in-1-cleaners zijn krachtige reinigingsschuimen die u verzekeren van een blinkend resultaat. Doormiddel van het Kärcher Foam Jet snelwisselsysteem wordt het wisselen tussen verschillende reinigingsmiddelen kinderspel. De dosering en het reinigingsmiddel kunnen eenvoudig worden aangepast en na het aanbrengen van een Car Cleaner is uw hele auto bedekt in een krachtig schuim. Wanneer het schuim goed is ingeweekt, zult u versteld staan van het resultaat. Naast een Car Cleaner levert TWIMVA diverse foamcleaners voor vrijwel alle oppervlakken.

Kom langs
Bij TWIMVA automaterialen voorziet een Kärcherexpert u graag van professioneel advies voor de juiste apparatuur voor uw gewenste doeleinden. Bezoek TWIMVA Automaterialen aan het Poolman 11 in Enschede of de Twentepoort-West 25 in Almelo. Kijk ook op www.twimva.nl.