Afbeelding
Foto:

De hybride collectie van Renault bij Munsterhuis

ENSCHEDE - Elektrisch rijden is booming en ook Renault biedt diverse hybride modellen. Tussen de diverse modellen is er altijd wel een variant die bij uw wensen past. Bij Segerink & Wolbers kunt u de verschillende elektrische modellen bewonderen, de medewerkers voorzien u graag van een passend advies.

Elektrisch rijden is steeds meer in opmars, elk jaar groeit het aantal geregistreerde elektrische personenauto's weer. Was het aandeel geregistreerde elektrische personenauto's in Nederland begin 2017 nog 12%, was dit in december al weer gestegen naar 18%, blijkt uit een analyse van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland. Die toename is ook niet zo verwonderlijk gezien de voordelen die elektrisch rijden u kan bieden zoals belastingvoordelen en lagere energiekosten. Ook Renault erkent de voordelen van elektrisch rijden en biedt op dit gebied dan ook diverse en kwalitatief hoogstaande elektrisch aangedreven modellen aan.

Diverse collectie
De verfijnde Renault ZOE, de futuristische Renault TWIZY en de nieuwe KANGOO Z.E. vormen samen de collectie elektrische personenwagens van Renault. Op de Renault ZOE kunt u vertrouwen voor zowel kleine als grote afstanden, met zijn Z.E. 40-batterij heeft hij een actieradius van 400 kilometer. Daarnaast zorgt de verfijnde vormgeving ervoor dat de Renault ZOE overal de aandacht trekt. Ook de Renault TWIZY trekt de aandacht, met zijn futuristische uiterlijk is hij de perfecte partner voor in de stad. Door zijn compacte design manoeuvreert hij moeiteloos door smalle straatjes en kunt u hem makkelijk parkeren. Als laatste is er nog de Renault KANGOO Z.E., de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 270 kilometer gemeten aan de hand van de officiƫle Europese testmethode. Ook het gevoel van elektrisch rijden ervaren? Kom eens langs bij Munsterhuis, laat u informeren en maak een proefrit! U vindt Munsterhuis aan Ambachtsstraat 14 in Almelo. Of kijk op www.munsterhuis.nl