De Zwem4daagse komt er weer aan!

ALMELO - De Zwem4Daagse staat weer voor de deur! In de week van 27 tot en met 31 augustus organiseert Sportbedrijf Almelo de Nationale Zwem4Daagse – editie Almelo. De Zwem4Daagse valt dit jaar in de laatste week van augustus, een feestelijke en spetterende afsluiter van de zomervakantie.

De Zwem4Daagse is van maandag tot en met vrijdag. De hele week is het mogelijk om tussen 18:00 uur en 20:00 uur in het buitenbad van Het Sportpark 10 of 20 baantjes te zwemmen. Omdat het evenement op vijf avonden plaatsvindt, is het mogelijk om één avond over te slaan. Zwemmen is een sport die door iedereen van jong tot oud beoefend kan worden. De Zwem4Daagse wordt dan ook georganiseerd voor iedereen die in het bezit is van een zwemdiploma. Het is ieder jaar weer een leuk festijn waar zowel kinderen als ouders en grootouders aan kunnen meedoen!

Andere activiteiten
Tijdens de Zwem4Daagse worden er ook nog andere leuke (feestelijke) activiteiten georganiseerd. Er is muziek, vertier en direct na het zwemmen is er voor iedere deelnemer een Almelose traktatie! Na 4 dagen gezwommen te hebben en de stempelkaart volledig vol is, ligt er een officiële medaille van de KNZB voor je klaar!

Voorverkoop
Doe jij dit jaar ook (weer) mee? Wanneer je jouw inschrijfformulier voor de Zwem4Daagse in de voorinschrijving bij de receptie van Het Sportpark inlevert (tot en met 26 augustus), dan krijg je een extra toegangsticket voor een oefenmoment bij Het Sportpark! Dit vrijkaartje is geldig tot 27 augustus 2018. Het is ook mogelijk om je tijdens de Zwem4Daagse (op 27 of 28 augustus) nog in te schrijven. Kortom, een mooie sportieve uitdaging voor alle Almeloërs.