Afbeelding
Foto:

Toptennis voor goed doel tijdens gezellig Lulof Open

ALMELO - Van zondag 26 augustus tot en met zondag 2 september organiseert tennisvereniging Luctor et Emergo, aan de Willem de Clercqstraat, voor de 39 ste keer het Lulof Open toernooi.

Zo'n 200 tennissers uit de regio nemen hieraan deel. Bij de heren is in de categorie 3 Gert Jan Kortman als eerste geplaatst. Het Lulof Open is een toernooi dat open staat voor toppers en recreanten en biedt naast de sportieve tenniswedstrijden ook veel gezelligheid. De spelers van categorie 3 t/m 8 beginnen iedere dag vanaf 18.00 uur met hun poulewedstrijden. Alle halve finales worden zaterdag gespeeld en alle finales op zondag 2 september. Het tennistoernooi is gratis toegankelijk voor het publiek.

Taste
Op zaterdag 30 augustus vindt vanaf 16.00 uur de inmiddels bekende The Taste of Luctor plaatst, waarbij lokale horecabedrijven het park nóg gezelliger maken en heerlijke gerechten verkopen.

Goed doel
Dit jaar staat het toernooi in het teken van Tennis4life; samen tennissen tegen kanker. Voorafgaand hebben vele sponsoren en donateurs hun steentje al bijgedragen, wat al een mooi resultaat van ruim € 5.000,-voor het goede doel heeft opgeleverd.

Randprogramma
Tijdens het toernooi is er naast de baan van alles te doen, zoals een tennisballenraadactie, een grabbelton voor de kinderen en diverse leden hebben verrassende acties opgezet. De gehele week zijn er loten te koop voor de verloting die op zondag 2 september aansluitend aan de prijsuitreiking gehouden wordt. De prijzen in de verloting liegen er niet om: ondernemend Almelo heeft geweldige prijzen beschikbaar gesteld! Een mooi staaltje gemeenschapszin dat dit samen uitgevoerd kan worden met zo'n mooi resultaat.

Kom ook
Draagt u ook uw steentje bij? De organisatie ziet u graag tijdens Lulof Open. Kijk voor meer informatie over Tennis4life op www.acties.kwf.nl/nnb?nieuw=0 Deze site is tevens tot maandag 3 september geopend om ook op die manier nog te doneren.