Afbeelding
Foto:

Mango Mobility helpt u mobiel blijven

ALMELO - Mobiel blijven binnen en buiten huis is erg belangrijk. Ouderen van tegenwoordig zijn steeds zelfstandiger en blijven langer gezond. Maar wanneer u wellicht net wat minder mobiel bent, kan Mango in Almelo u hierbij helpen.

Zelf naar de stad gaan, lekker winkelen of op bezoek bij een buurtgenoot. Korte uitjes waarbij het handig is dat u zelf mobiel blijft, zonder dat u altijd hulp van een ander nodig heeft. Een scootmobiel kan dan uitkomst bieden. Deze zijn makkelijk in gebruik, veilig en helpen u met uw mobiliteit. Mango in Almelo geeft u graag passend advies voor uw nieuwe of jonggebruikte scootmobiel.

Ruime keuze
Mango Almelo heeft de grootste keuze aan scootmobielen in de hele regio. Zo is er voor iedereen een passend hulpmiddel te vinden. Er is namelijk veel mogelijk om een scootmobiel geheel naar wens samen te stellen voor uw specifieke behoefte. Daarnaast biedt Mango ook een brede selectie aan andere vervoersmiddelen, zoals elektrische fietsen, elektrische scooters en de overdekte elektrische brommobiel. Wilt u zich al vast oriënteren op de producten en diensten? Kijk dan op www.mangomobility.nl of bel naar: 0546-45 32 96. De showroom is op maandag geopend van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onderhoud belangrijk
Naast de verkoop van scootmobielen en andere mobiliteitsproducten verzorgt Mango natuurlijk ook het onderhoud aan deze voertuigen. In hun gespecialiseerde werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud of reparaties. Zij zorgen voor een snelle en adequate afhandeling. Het einddoel: u zo snel mogelijk weer op pad helpen. Want uw mobiliteit is immers zeer belangrijk.

Nieuw én occasion
Mango Mobility helpt u graag bij zo goed mogelijk mobiel blijven. Naast de verkoop van nieuwe scootmobielen en andere hulpmiddelen kunt u hier ook terecht voor een uitgebreide selectie occasions. Zo kan een jonggebruikte scootmobiel nog vele kilometers mee, maar u bent wel een stuk goedkoper uit. Ook hier mag u rekenen op uitstekende service om altijd mobiel te blijven. Kom dus langs aan de Einsteinstraat 8a in Almelo om eens kennis te maken met de grootste selectie scootmobielen van de hele regio.